Ioan Gyuri Pascu life and biography

Ioan Gyuri Pascu picture, image, poster

Ioan Gyuri Pascu biography

Date of birth : 1961-08-31
Date of death : -
Birthplace : Agnita, România
Nationality : Română
Category : Arts and Entertainment
Last modified : 2010-08-21
Credited as : Cântăreț de muzică ușoară, comediant, membru al grupului 'Divertis'

0 votes so far

Ioan Gyuri Pascu este un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1982 si de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care: pop, rock, blues, reggae. A cantat impreuna cu grupurile The Blue Workers, Pacific.

Discografie

Ar putea fi (1992)
Mixed Grill (1993)
Masina cu jazzolina (1994)
Caseta pentru minte, inima si gura (1996)
Ganduri nevinovate (1997)
Povestile lui Gyuri (1999)
Lasa (muzica de casa) (2000)
Stangul de a visa (2002)
Prinde o stea (2003)
Jocul de-a joaca (2004)
La jumatatea vietii (2007)

Read more


 
Please read our privacy policy. Page generated in 0.104s